Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Zomer 2016 -> Kortingsacties & Fotowedstrijd & Doe meer met foto's!

Het is volop zomer, al zou je dat niet zeggen als je soms naar buiten kijkt. Een groot deel van Nederland geniet nog van een welverdiende zomervakantie, een ander groot deel heeft de vakantie inmiddels alweer achter de rug. De grootste groep zal terugkomen na de bouwvak.

Zomer en zomervakantie is de periode van het jaar waarin iedereen fotografeert. En bepaald niet onverdienstelijk. In de tweede helft van augustus en de eerste helft van september zien wij jaarlijks de kwaliteit van de vakantiekiekjes sterk toenemen (dit jaar alweer voor de 10e keer, want inderdaad: Fotogeschenk.nl werd in 2006 opgericht, een jubileum, waarover dit najaar meer!).

Natuurlijk, de fotografische mogelijkheden van mobiele telefoons spelen hierbij een grote rol! Met mobiele opnames is veel meer mogelijk dan pak hem beet drie of vier jaar geleden. Zowel de afdrukkwaliteit als de kleuren als de maximale afmetingen van mobiele opnames zijn enorm toegenomen. Maar ook zit de interesse voor mooie fotografie en mooie afdruktechnieken de afgelopen jaren sterk in de lift, zo merken wij.

Deze zomer spelen wij in op de zomerfotografie met een Vakantie Foto Wedstrijd die voor iedereen openstaat en waar iedereen dus aan mee kan doen. De verloopt dit jaar volledig via onze Facebook Pagina, is deze week gestart en loopt tot 10 september. Alle deelnemers ontvangen een kortingscode van 7,50 EURO, de winnaars ontvangen Fotogeschenk Waardebonnen van 50,00, 75,00 of 100,00 EURO. Klik HIER voor alle informatie over deze unieke fotowedstrijd! Voor deze fotowedstrijd is Fotogeschenk.nl een unieke samenwerking aangegaan met Vergelijk Canvas, met als doel een maximaal bereik.

Daarnaast hebben we een kortingsactie, met name interessant voor iedereen die twee of meer foto's als vakantieherinnering wil laten afdrukken op een materiaal naar keuze. Twee foto's betekent 20 procent korting,3 of meer foto's betekent 30 procent korting op alle producten en materialen. Hiermee spelen we ook in op de trend dat steeds meer consumenten meerdere foto's bij elkaar wil bestellen om deze vervolgens als twee- of drieluik of als vakantiecollage aan de muur te hangen. Bij deze uitvoeringen, waarin meerdere foto's tot één fraai geheel worden samengevoegd, kan de Fotogeschenk Studio adviseren en ontwerpen. Dit leidt vaak tot onvergetelijke resiltaten, waarmee de gevoelswaarde van het fotomateriaal tot een maximum wordt vergroot. HIER zie je een aantal treffende voorbeelden.

De Kortingsactie, de Vakantie Fotowedstrijd en de groei van Fotogeschenk op Maat geven eens te meer aan dat de slogan die wij 10 jaar geleden als missie hebben geformuleerd onverminderd actiueel is:

Fotogeschenk.nl -> Doe meer met foto's!