Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Puur Natuur...

Zelfs op je stenen muur
 
Velen van ons wonen niet midden in de natuur, maar zouden er wel meer van willen genieten. Hoe wij dat weten? Wekelijks zien we enorm veel prachtige natuurfoto's van onze printers rollen. Mensen bestellen ze vaak voor buiten, als tuinposter met elastieken, op opgespannen op een stevig houten frame.

Maarrrrrrrrrr. Vaak zo klein!

Waarom?

Het blijkt nog een beetje een gegeven dat je een buitenposter of -canvas van ongeveer 80x60 besteld, als mooie uitvergroting. Maar waarom niet groter, zodat het effect ook groter is? Zodat je de illusie van een doorkijkje kunt creëren? Of zodat je werkelijk een ander uitzicht hebt. Precies passend bij de maten of sfeer van je balkon of muur. Het is een investering waar je lang en veel van kunt genieten.
 
En natuurlijk kies je niet alleen voor zo'n mooie buitencanvas, maar maak je het af met bomen, struiken, potten met planten, zodat de canvas nog mooier en natuurlijker opgaat in zijn omgeving.

Zo'n buiten canvas wordt op een houten frame van 2 of 4 cm. dik gespannen. Het is kleurecht, watervast en zonlichtbestendig. Het houten frame is gemaakt van stevige latten die nooit kromtrekken. Standaard leverbaar vanaf 20x20cm tot en met 140x300cm groot formaat. Kijk maar eens in de lijst met maten. Heb je een afwijkend formaat? Zelfs dan is er van alles mogelijk.

Heeft u zelf geen mooie foto voor buiten, kijk dan in onze eigen beeldbank!