Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen
  • Spoed: 24-48 uurs-levering vaak mogelijk!
  • Topkwaliteit fotopuzzels
  • Met of zonder doos
  • Van 35 puzzelstukjes t/m 2000 puzzelstukjes

Online je eigen gepersonaliseerde puzzel maken van een foto?

Maak nu je eigen fotopuzzel. Keuze uit puzzels zonder doos of met een eenvoudige doos met opdruk, beide zeer snelle levering. Je kunt ook kiezen voor de uitgebreide lijn puzzels met luxe bedrukte doos. Tot 1500 puzzelstukjes, ook panorama puzzel of een fotopuzzel in hartvorm, waarbij de voorkant en zijkanten van de doos prachtig worden bedrukt! De luxe fotopuzzel kent een iets langere levertijd. Bij alle puzzels worden uw foto's haarscherp en kleurecht afgedrukt op 1 mm dik stevig karton en gelamineerd (zijdeglans). Puzzelstukjes blijven jaren goed! Keuze van kleinformaat tot grootformaat foto puzzel met aantallen puzzelstukjes vanaf 35 tot 500. Een foto op puzzel is altijd leuk om kado te geven.

Vier verschillende foto puzzel producten

Fotogeschenk heeft 4 verschillende puzzels in haar assortiment. Een losse puzzel, een puzzel met basic doos, een puzzel met een luxe doos en een aantal puzzelkaarten. Verderop worden de verschillende soorten besproken.

Fotopuzzel met 300 puzzelstukjes en luxe doos
LUXE DOOS Fotopuzzel met 300 puzzelstukjes, met luxe doos waarop de foto wordt afgedrukt.

Fotopuzzel met foto op een luxe doos

Wil je je foto als een echte puzzel laten drukken? Kies dan voor de fotopuzzel met luxe doos. Dit is de meest luxe puzzel die wij in ons assortiment hebben. Standaard geleverd met een echte luxe puzzeldoos met daarop je eigen foto en het aantal puzzel stukjes. Leverbaar met 12, 24, 100, 240, 300, 500, 1000 en 1500 puzzelstukjes.

Levertijd
De productie van deze puzzels is vakwerk. Hierdoor hebben deze luxe puzzels een levertijd van 2-3 werkdagen. Ze kunnen niet met de spoed optie worden besteld.

Foto puzzel 24 stukjes met doos
Foto puzzel 24 stukjes met doos

Puzzels met bedrukte doos met je foto

Wanneer je op zoek bent naar een puzzel met een snelle levertijd, dan ga je voor een puzzel met een bedrukte doos van Fotogeschenk. Deze variant wordt geleverd in een kartonnen doos met voorbeeldfoto op de bovenkant. Door de eenvoudigere puzzeldoos kan deze puzzel snel geleverd worden. Leverbaar met 24, 48, 120 of 500 puzzelstukjes.

Levertijd
Standaard binnen 2-3 werkdagen verzonden. Sneller nodig? Op werkdagen voor 12.00 uur met de optie "spoed" besteld is dezelfde dag nog verzonden!

Fotopuzzel topkwaliteit snelle levering
De puzzelstukjes zijn van zeer stevig karton, de afdruk is van topkwaliteit.

Losse puzzels

Op zoek naar een puzzel met foto zonder doos, kies dan voor onze losse puzzels. Deze puzzels worden gelegd geleverd op een kartonnen plaat, geseald in plastic. Leverbaar in 2 puzzelvarianten: met 35 of 120 puzzel stukjes.

Levertijd
Standaard binnen 2-3 werkdagen verzonden. Sneller nodig? Op werkdagen voor 12.00 uur met de optie "spoed" besteld is dezelfde dag nog verzonden!

Fotopuzzel kaart met 6 of 15 puzzelstukjes
Fotopuzzel kaart met 6 of 15 puzzelstukjes 10x15 cm.

Puzzelkaarten / trouwkaarten puzzel

Puzzel kaart op ansichtkaarten formaat. Leuk om als bijvoorbeeld als puzzel trouwkaart te gebruiken. Boodschap op de achterkant schrijven, kaart uit elkaar drukken, en de losse stukjes in een envelop doen en opsturen. De ontvanger moet dan eerst de puzzel in elkaar zetten. Momenteel leverbaar in 1 formaat 13x18 cm met 30 puzzelstukjes bestaande uit 52 kaarten.

Levertijd
Levertijd van de puzzel kaarten is 2-3 werkdagen. Ze kunnen niet met de spoed optie worden besteld.

Fotopuzzel 31x42 cm met 300 stukjes in doos
Fotopuzzel LUXE 31x42 cm wordt geleverd met luxe doos met eigen opdruk en losse stukjes in de doos.

Houten puzzel met houten doos

Op zoek naar een houten puzzel? Onze houten puzzel wordt geleverd met een fraai houten doosje. De puzzel is van het A-4 formaat (21 x 29,7 cm) en heeft 12 puzzel stukjes.

Levertijd
Levertijd van de houten puzzel is 2-3 werkdagen. Kan niet met de spoed optie worden besteld.

Puzzel 300 stukjes 31x42 cm met doos
LUXE Puzzel 31x42 cm met doos met eigen foto voorkant doos.

Offerte aanvragen

Afwijkende formaten en/of grotere aantallen? Mail naar zakelijk@fotogeschenk.nl voor een scherpe prijs. Twijfelt u over het het maximale afdrukformaat? Mail uw fotobestand(en) dan naar fotokeuren@fotogeschenk.nl voor snel en deskundig advies.

Wilt u vooraf exact de kleurstelling zien van uw bestand(en) of ontwerp(en) op het product/de producten van uw keuze: benut dan de mogelijkheid om vooraf tegen kostprijs kleur-, sepia- en/of zwart-wit proeven per fotoproduct te maken. Hiervoor neemt u contact op met offerte@fotogeschenk.nl