Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen
  • Topkwaliteit
  • Standaard gelamineerd
  • Eenvoudig te verwerken
  • Glans of mat gelamineerd
  • Alle formaten deurposters, spoedlevering deurstickers

Tot 25% KORTING op meestverkochte formaten

Deursticker

De deur van je slaapkamer opfleuren, een rustgevende afbeelding op je woonkamerdeur, de kinderkamer verfraaien of die saaie deur naar de zolder wat opvrolijken? Deurstickers ook wel deurposters genoemd bieden tal van mogelijkheden. Onze deurstickers zijn standaard galfmat gelamineerd, hierdoor zijn ze lekker dik en zijn snel en makkelijk aan te brengen. 

Met de deurstickers van Fotogeschenk heb je jarenlang plezier, het is bovendien eenvoudig om ze weer te verwijderen, zonder lijmsporen of andere schade aan de deur.Deurposters worden standaard gelamineerd en zijn waterbestendig en krasvast. Iedere eursticker wordt op zeer hoge kwaliteit geprint. Hierdoor is de foto ook scherp wanneer u vlak bij de deur staat. De deursticker is schoon te maken met een doekje en een sopje.

Deurstickers met bossen

Altijd al in het bos willen slapen, bestel dan nu bos deursticker voor in de slaapkamer! Groen staat voor veilig, natuur, vrede. Een groen bos in je (slaap)kamer kan je rust geven en lekker doen slapen. Een mooi bos deursticker past in ieder interieur. Wij hebben de mooiste bossen voor je verzameld.

deursticker bos

Deurstickers met bloemen

Zorg voor een fijne en rustgevende leefruimte via deursticker met bloemen op de muur. Denk bijvoorbeeld aan close-ups van een enkele bloem, zoals een grote orchidee. Maar ook aan velden vol met allerlei bloemen zoals tulpen of heide.

deursticker bloemen

Strand deurstickers

Een deursticker met strand is geschikt om je huis een natuurlijke look te geven. Bekijk en zoek bij Fotogeschenk de vele strand deurstickeren met uitzicht op tropische eilanden, palmbomen, de Nederlandse duinen of de golvende zee. Met een deursticker van een strand geef je je kamer snel een ander uiterlijk.

deursticker strand

Natuur deursticker

Op zoek naar natuur deursticker? Met het deursticker in het thema natuur creëer je een sfeer in huis van ruimte en rust. Lekker wegdromen bij een prachtig aanzicht van de wonderlijke natuur zonder je koffers te hoeven pakken!

deursticker natuur

Dieren deursticker

Wil je jouw favoriete dier recht in de ogen te kijken zonder enig risico te hoeven lopen? Zoek en bestel dan bij Fotogeschenk je deursticker met dieren. deursticker met bijvoorbeeld leeuwen, giraffen, neushoorns en zebra´s. Of zoek zelf je favoriete dier.

deursticker dieren

Deursticker hout

Met hout deursticker maak je echt iets speciaals van je ruimte. Breng jezelf tot rust in je slaapkamer met een landelijke look. Of geef je studeerkamer een statige uitstraling met oud hout deursticker voor de juiste mindset. Combineren met al je houten meubelen, van tafel en kasten tot bureau en boekenkasten. Het kan allemaal met ons deursticker met hout.

deursticker hout

Deursticker met graffiti

Ben je op zoek naar graffiti deursticker voor je woon- of slaapkamer? Fotogeschenk heeft een groot aanbod van graffiti deursticker. Bekijk ons aanbod via onderstaande link

deursticker graffiti

Offerte aanvragen

Afwijkende formaten en/of grotere aantallen? Mail naar zakelijk@fotogeschenk.nl voor een scherpe prijs. Twijfelt u over het het maximale afdrukformaat? Mail uw fotobestand(en) dan naar fotokeuren@fotogeschenk.nl voor snel en deskundig advies.

Wilt u vooraf exact de kleurstelling zien van uw bestand(en) of ontwerp(en) op het product/de producten van uw keuze: benut dan de mogelijkheid om vooraf tegen kostprijs kleur-, sepia- en/of zwart-wit proeven per fotoproduct te maken. Hiervoor neemt u contact op met offerte@fotogeschenk.nl

Professionele deurstickers

Zelf geen geschikte foto om af te drukken op een duersticker? Doorzoek onze beeldbank van professionele fotografen naar een geschikt beeld. Kijk snel verder voor alle mogelijkheden!

Zoek in beeldbank