Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Fotobehang

 v.a. 21,99Fotobehang natuur, fotobehang oude meesters
  • Hoogwaardige print, topkwaliteit behangpapier
  • Eenvoudig naadloos aan te brengen
  • 100% UV bestendig, verkleurt niet
  • Automatische bestandscontrole

Actiecode FGFOTOBEHANG25 heeft nu 25% korting op alle formaten!

Foto behang (vliesbehang)

De hoogste kwaliteit fotobehang, gratis toegang tot alle beelden van Adobe Stock, voor gegarandeerd scherpe prints op groot formaat. Afwijkende formaten op aanvraag; info@fotogeschenk.nl

Fotobehang eigen foto

Zeer snelle levering fotobehang., Het vliesbehang wordt op de rol geleverd in banen van 50 cm breed, ideaal te verwerken. Fotogeschenk fotobehang kan naadloos worden aangebracht. Zeer geschikt voor aankleden van bijvoorbeeld behangen van babykamers, slaapkamerbehang, woonkamerbehang, kantoorwanden en het behangen van bedrijfspanden.Het behang is brandveilig en FSC gecertificeerd waardoor ontbossing wordt tegengegaan, het bevat geen PVC en hierdoor reukloos en vrij van giftige stoffen. Het wordt duurzaam geproduceerd, o.a. met behulp van zonnepanelen. Het Fotogeschenk fotobehang blijft vele jaren kleurecht, ongeacht de blootstelling aan (buiten)licht.

Spoedlevering mogelijk, vandaag besteld = uiterlijk 3e werkdag geleverd!

Fotobehang verwerking instructie

Wij adviseren Perfax behangplaksel Roll-on, voor het verlijmen van het behang.

Fotobehang bos
Fotobehang met bos

Fotobehang bos

Altijd al in het bos willen slapen, bestel dan nu bos behang voor in de slaapkamer! Groen staat voor veilig, natuur, vrede. Een groen bos in je (slaap)kamer kan je rust geven en lekker doen slapen. Een mooi bos behang past in ieder interieur. Wij hebben de mooiste bossen voor je verzameld.

Fotobehang bos

Fotobehang steen
Fotobehang met stenen

Fotobehang steen

Met stenen fotobehang kan je leuke accenten aanbrengen in je woonkamer. Door gebruik te maken van behang met steenmotief kan je een muur naar voren laten springen. Je kan een mooie industriële sfeer creëen in je woon- of slaapkamer.

Fotobehang steen

Fotobehang baksteen
Fotobehang met bakstenen

Fotobehang baksteen

Bakstenen kunnen een unieke sfeer geven in een woon- of slaapkamer. Gebruik hiervoor ons fotobehang met baksteen motief. Met steen behang leg je een nieuwe basis voor je interieur. Creëer een mooie steenlook in jouw interieur met het steen behang van Fotogeschenk.

Fotobehang baksteen

Fotobehang bloemen
Fotobehang met bloemen

Fotobehang bloemen

Zorg voor een fijne en rustgevende leefruimte via fotobehang met bloemen op de muur. Denk bijvoorbeeld aan close-ups van een enkele bloem, zoals een grote orchidee. Maar ook aan velden vol met allerlei bloemen zoals tulpen of heide.

Fotobehang bloemen

Fotobehang wereldkaart
Fotobehang met wereldkaart

Fotobehang wereldkaart

Leef je uit met een wereldkaart op behang. Heb je een voorliefde voor reizen, of heb je bijvoorbeeld een reisburo? Pak groots uit en behang je hele muur met een wereldkaart. Ga voor het echte werk en vul je hele muur met wereldkaartbehang.

Fotobehang wereldkaart

Fotobehang strand
Fotobehang met strand en duinen

Fotobehang strand

Een fotobehang met strand is geschikt om je huis een natuurlijke look te geven. Bekijk en zoek bij Fotogeschenk de vele strand behangen met uitzicht op tropische eilanden, palmbomen, de Nederlandse duinen of de golvende zee. Met een fotobehang van een strand geef je je kamer snel een ander uiterlijk.

Fotobehang strand

Fotobehang natuur
Fotobehang natuur (berglandschap met bos)

Fotobehang natuur

Op zoek naar natuur fotobehang? Met het fotobehang in het thema natuur creëer je een sfeer in huis van ruimte en rust. Lekker wegdromen bij een prachtig aanzicht van de wonderlijke natuur zonder je koffers te hoeven pakken!

Fotobehang natuur

Fotobehang met dieren olifanten
Fotobehang met dieren (kudde olifanten)

Fotobehang dieren

Wil je jouw favoriete dier recht in de ogen te kijken zonder enig risico te hoeven lopen? Zoek en bestel dan bij Fotogeschenk je fotobehang met dieren. Fotobehang met bijvoorbeeld leeuwen, giraffen, neushoorns en zebra´s. Of zoek zelf je favoriete dier.

Fotobehang dieren

Fotobehang hout latten
Fotobehang met houten latten

Fotobehang hout

Met hout behang maak je echt iets speciaals van je ruimte. Breng jezelf tot rust in je slaapkamer met een landelijke look. Of geef je studeerkamer een statige uitstraling met oud hout behang voor de juiste mindset. Combineren met al je houten meubelen, van tafel en kasten tot bureau en boekenkasten. Het kan allemaal met ons fotobehang met hout.

Fotobehang hout

Fotobehang paarden
Fotobehang met kudde paarden in branding

Fotobehang paarden

Op zoek naar fotobehang met paarden erop? Fotogeschenk heeft diverse Paarden fotobehang met zeer diverse fraaie afbeeldingen. Leuk voor in de kinderkamer, maar ook voor in uw bedrijf wanneer u werkzaam bent in de paardenbranche.

Fotobehang paarden

Fotobehang New York
Fotobehang met skyline New York

Fotobehang New York

Fotobehang New York is een van de nieuwere trends. Hierbij wordt één van de vele foto´s van de skyline van The Big Apple afgedrukt op behang, zodat jij in je woonkamer, slaapkamer of kantoor door één van de grootste Amerikaanse steden kunt wandelen. Bij het bestellen van een New York fotobehang kun je kiezen uit vele verschillende afbeeldingen van deze indrukwekkende stad. Kijk snel of er een afbeelding voor jou bij zit en bestel vandaag nog je fotobehang New York!

Fotobehang New York

Fotobehang graffiti
Fotobehang met graffiti

Fotobehang graffiti

Ben je op zoek naar graffiti behang voor je woon- of slaapkamer? Fotogeschenk heeft een groot aanbod van graffiti behang. Bekijk ons aanbod via onderstaande link

Fotobehang graffiti

Fotobehang Dutch Wallcoverings
Fotobehang Dutch Wallcoverings

Fotobehang Dutch wallcoverings

Typisch Nederlands fotobehang voor aan je muur? Amsterdam, windmolens of tulpen, wij hebben een uitgebreid assortiment van foto´s die kunnen worden gedrukt op behang.

Fotobehang Dutch wallcoverings

Fotobehang auto
Fotobehang met auto

Fotobehang auto

Fotobehang met een auto is bijvoorbeeld leuk voor in de slaapkamer van een kind. Onder fotobehang auto´s is fotobehang te vinden met enkel een auto, één of meerdere auto´s.

Fotobehang auto

Fotobehang oude meesters
Johannes Vermeer - De schilderkunst

Fotobehang oude meesters

Op zoek naar fotobehang met de nachtwacht erop, of een ander werk van een oude meester? Bekijk op onze externe site werken van Rembrandt, da Vinci, Gaguin, Klimt, Michelangelo en vele anderen.

Oude meesters beeldbank

Offerte aanvragen

Afwijkende formaten en/of grotere aantallen? Mail naar zakelijk@fotogeschenk.nl voor een scherpe prijs. Twijfelt u over het het maximale afdrukformaat? Mail uw fotobestand(en) dan naar fotokeuren@fotogeschenk.nl voor snel en deskundig advies.

Wilt u vooraf exact de kleurstelling zien van uw bestand(en) of ontwerp(en) op het product/de producten van uw keuze: benut dan de mogelijkheid om vooraf tegen kostprijs kleur-, sepia- en/of zwart-wit proeven per fotoproduct te maken. Hiervoor neemt u contact op met offerte@fotogeschenk.nl

Professioneel fotobehang

Zelf geen geschikte foto om af te drukken op behang? Doorzoek onze beeldbank van professionele fotografen naar een geschikt beeld. Kijk snel verder voor alle mogelijkheden!

Zoek in beeldbank