Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen
  • Superspoed 24-48 uurslevering
  • Altijd per setje van 4 stuks
  • Mooie afdruk, jarenlang kijkplezier
  • Leuk fotokado

Je foto op een onderzetter

Bestel eenvoudig je persoonlijke onderzetters met foto. Een prachtig kado voor jezelf of om weg te geven! De onderzetters worden altijd standaard in viervoud geproduceerd en geleverd. Het laten maken van onderzetters met foto is makkelijk, tijdens het bestellen kunt u uw wensen aangeven.

Jouw onderzetter wordt na het bestellen vakkundig door ons geprint en verzonden. Hulp nodig tijdens het bestellen, of heb je andere vragen? Neem gerust contact op.

Vijf verschillende soorten onderzetter!

Wij leveren momenteel maar liefst 5 verschillende varianten onderzetters. Een basic, een luxere mdf , een brushed aluminium, een witte toplaag aluminium en een plexiglazen onderzetter.

Basic onderzetter

De BASIC onderzetters zijn van rubber met een kunststof bovenlaag gemaakt, vergelijkbaar met dat van een muismat.

Spoedlevering mogelijk

Onderzetters aluminium brushed
Je foto op een aluminium brushed onderzetter

Luxe MDF onderzetter

De luxere MDF onderzetter heeft een mooie hoogglans afwerking.

Spoedlevering mogelijk

Foto op onderzetters
Je kids als foto op onderzetters. Ook leuk als cadeau voor opa en oma.

Onderzetter van plexiglas

De foto wordt op de achterzijde van het plexiglas geprint, hierdoor krijgt deze extra diepte. Bij de plexiglazen onderzetter wordt ook standaard een extra laag wit geprint.

Spoedlevering NIET mogelijk

Onderzetter van plexiglas
Een plexiglas onderzetter met foto

Aluminium brushed onderzetter

De geborstelde onderzetter heeft een robuust uiterlijk en een ruwe structuur, zoals je van aluminium verwacht. Het wit in het beeld standaard niet geprint en krijgt dus de kleur van de aluminium ondergrond.

Spoedlevering NIET mogelijk

Onderzetters aluminium witte toplaag
Een aluminium met witte toplaag onderzetter

Aluminium witte toplaag onderzetter

Wil je 100% kleurecht designproduct, dan is een aluminium onderzetter met witte toplaag (glad, zonder structuur/textuur) geschikt. De witte delen in de foto worden dan wit, de structuur van aluminium komt minder duidelijk naar voren.

Spoedlevering NIET mogelijk

Onderzetters met foto
Onderzetters met eigen foto bedrukt, leuk als fotocadeautje, we leveren ze altijd per setje van vier stuks.

Offerte aanvragen

Afwijkende formaten en/of grotere aantallen? Mail naar zakelijk@fotogeschenk.nl voor een scherpe prijs. Twijfelt u over het het maximale afdrukformaat? Mail uw fotobestand(en) dan naar fotokeuren@fotogeschenk.nl voor snel en deskundig advies.

Wilt u vooraf exact de kleurstelling zien van uw bestand(en) of ontwerp(en) op het product/de producten van uw keuze: benut dan de mogelijkheid om vooraf tegen kostprijs kleur-, sepia- en/of zwart-wit proeven per fotoproduct te maken. Hiervoor neemt u contact op met offerte@fotogeschenk.nl