Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen
  • White wash (naturel op verzoek)
  • Glad populieren hout, geen noesten
  • Verbluffende afdrukkwaliteit
  • Zijkanten naturel hout
  • Printmaten t/m 120x240 cm
  • 9 mm dik
  • Ideaal voor fotomeerluiken

Met de optie "spoed" besteld = gegarandeerd volgende werkdag verzonden!

Multiplex foto prints voor in uw interieur

Foto printen op hout is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Voor het beste printresultaat kiest Fotogeschenk bewust voor printen op multiplex geperst populierenhout. Het grote voordeel van deze houtsoort is dat deze weinig noesten bevat en altijd een lichte en vlakke printzijde heeft.

Multiplex foto whitewash vs naturel
Foto op multiplex met whitewash en naturel

Multiplex met witte grondlaag

De multiplex fotopanelen worden voor het printen keurig voorbewerkt. De panelen door ons zorgvuldig op maat gezaagd en aan de printzijde voorzien van een witte grondlaag. Doordat we de foto's op de witte grondlaag printen schijnen eventuele noesten en vlammen in het hout nooit storend door de foto heen. Dit garandeert een optimaal printresultaat, zonlichtbestendig en kleurecht.

Foto op multiplex
Foto op multiplex

Multiplex in je interieur

Multiplex is geschikt voor vele interieurs: de foto op multiplex heeft een bijzonder natuurlijke en warme eco uitstraling. Multiplex foto's van Fotogeschenk zijn leverbaar in alle formaten van 9x9cm tot 120x240cm. Indien uw formaat niet online staat, kunt u via info@fotogeschenk.nl een prijs opvragen.

9mm dik multiplex
Standaard 9mm dik multiplex

Multiplex dikte

De dikte van 9mm geeft het houten fotopaneel de gewenste stevigheid. Voor het eenvoudig ophangen van onze multiplex foto's leveren wij een ophangbeugel die met schroefjes eenvoudig in de achterzijde van het paneel wordt vastgezet. Een plug met schroefje in de wand volstaat om het paneel netjes en veilig op te hangen.

Multiplex foto zwart wit met kleuraccent
Foto op multiplex zwart-wit met kleuraccent

Foto uitgefreesd op multiplex

De afdrukken op multiplex kunnen tevens in diverse vormen worden geleverd, zoals bijvoorbeeld cirkelvorm, ruitvorm, hexagon vorm of ovaal. Kijk voorde vele mogelijkheden op onze Custom Shapes pagina.

Shapes

Multiplex naturel
Multiplex foto naturel

Multiplex naturel

Op verzoek kunnen we het multiplex naturel bedrukken, dan wordt het hout met noesten en vlammen en nerven onder de print nadrukkelijk zichtbaar. Ook deels bedrukken van een onbehandelde naturel multiplex plaat is mogelijk. Mail voor informatie naar info@fotogeschenk.nl

Fotocollage op multiplex
Collage op multiplex

Offerte aanvragen

Afwijkende formaten en/of grotere aantallen? Mail naar zakelijk@fotogeschenk.nl voor een scherpe prijs. Twijfelt u over het het maximale afdrukformaat? Mail uw fotobestand(en) dan naar fotokeuren@fotogeschenk.nl voor snel en deskundig advies.

Wilt u vooraf exact de kleurstelling zien van uw bestand(en) of ontwerp(en) op het product/de producten van uw keuze: benut dan de mogelijkheid om vooraf tegen kostprijs kleur-, sepia- en/of zwart-wit proeven per fotoproduct te maken. Hiervoor neemt u contact op met offerte@fotogeschenk.nl