Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen
  • Eigen productie, levertijd 2-4 werkdagen
  • plexiglas 3, 4, 6, 8 of 10 mm dik
  • Topkwaliteit foto op plexiglas, glossy uitstraling
  • Prints op plexiglas groot formaat tm 200x300 cm
  • Foto oo plexiglas als moederdagcadeau

Tot 25% KORTING op meestverkochte formaten

Een foto op plexiglas van topkwaliteit

Laat hier je mooiste foto afdrukken op plexiglas (ook wel foto op acryl, foto op acrylaat en foto op acrylglas genoemd) . De fotoafdruk wordt op de achterzijde van het plexiglas geprint, dit geeft de foto extra diepte. De foto plexiglas is kleurecht, uv-bestendig en watervast. Wilt u de plexiglas plaat gebruiken voor badkamer, douche of voor buitengebruik, bijvoorbeeld bij een graf of herdenkingsplek of voor de aan de gevel, kies dan voor het door Fotogeschenk zelf ontwikkelde plexibond, waarbij de fotoprint wordt ingeklemd tussen 3 mm dibond en 3 mm plexiglas of nog dikker naar keuze. De plexiglas foto is leverbaar van 15x20cm t/m grootformaat plexiglas 200x300cm. Er is altijd wel een foto op plexiglas in de aanbieding. De foto op plexiglas is leverbaar met diverse soorten ophangsystemen. Indien u kiest voor plexiglas met witte deklaag in combinatie met kleefplaten of ophangprofielen, zetten wij een zwarte deklaag extra op de achterkant van het plexiglas paneel. Dit voorkomt het doorschijnen van de kleefplaten of profielen en garandeert een optimale hechting.

Plexiglas foto
plexiglas foto

Goedkope foto op plexiglas

Goedkoop foto´s printen op plexiglas? Fotogeschenk biedt een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Nieuwsgierig naar wat een print op plexiglas plaat nu eigenlijk kost? De prijs is afhankelijk van het gekozen formaat. Om je een goed beeld te geven, hebben wij de meest gangbare prijzen en formaten voor je op een rij gezet in een overzichtelijke tabel. Wij kunnen alle plexiglas formaten leveren tot een grootte van 200x300cm!

plexiglas prijzen bekijken

Verschillende plexiglas diktes
Verschillende diktes plexiglas

Wit of transparant plexiglas?

Standaard wordt wit niet geprint op plexiglas. Je kan kiezen om een extra witte laag op het plexiglas te laten printen. Wit meeprinten is aan te raden, als je de plexiglas foto aan de wand wilt monteren.

Dikte plexiglas foto paneel

De foto op plexiglas wordt standaard geprint op een paneel van 4mm dik. Daarnaast heb je de keuze uit plexiglas foto panelen van 6mm of 10 mm.

Plexiglas met ophangprofielen
Plexiglas foto ophangen met ophangprofielen

Je plexiglas foto ophangen

Fotogeschenk heeft diverse ophangsystemen om je plexiglasprint te bevestigen aan de muur, of om neer te zetten. Zo zijn er ophangsystemen die onzichtbaar zijn en aan de achterzijde van het plexiglas worden bevestigd (kleefplaten en profielen).

Met behulp van de afstandhouders wordt je plexiglas print vastgeschroefd aan de muur. Dit geeft een prachtig, zwevend effect aan je foto en is ideaal voor bijvoorbeeld buitengebruik.

Met de mini schildersezel en plexiglazen staander kun je de plexiglas foto neerzetten op een kast. Bekijk via de link hieronder alle ophangmogelijkheden voor je plexiglasfoto.

plexiglas ophangen

Foto op meerdere plexiglas tegels collage
Tegelcollage: foto op meerdere plexiglas panelen

Bewerkingen foto op plexiglas

Een moderne plaat aan je muur? Een foto op plexiglas is helemaal in tegenwoordig. Laat een foto afdrukken op plexiglas en geef jouw interieur een persoonlijke tintje, door je leukste herinnering af te laten drukken. Alleen al het plexiglas is een kunstwerk voor aan je muur. Ook bieden wij diverse bewerkingen aan, zoals een fotocollage op plexiglas, een zwart-wit afdruk met kleuraccent of een standaard sepia / zwart-wit bewerking van jouw foto!

Je kan zelf online je plexiglas foto opdelen in een 2 luik, 3 luik, 4 luik of meerluik. Dit doe je door gebruik te maken van de handige online tool tijdens het bestellen.

Alle fotobewerkingen

Professionele fotos op plexiglas
Professionele foto's op plexiglas

Professionele plexiglas foto

Zelf geen geschikte foto om af te drukken op plexiglas? Doorzoek onze beeldbank van professionele fotografen naar een geschikt beeld. Al deze afbeeldingen kun je dan natuurlijk op plexiglas af laten drukken. Kijk snel verder voor alle mogelijkheden!

Zoek in beeldbank

Collage op plexiglas
collage op plexiglas

Foto op plexiglas tegels collage

Kun je nou echt niet kiezen welke foto je gaat bestellen op plexiglas, kies dan voor een collage opgebouwd uit tegels. De plexiglas tegel collage is momenteel erg populair. Gebruik onze online collagemaker:

Naar de collagemaker

Plexiglas meerluiken

Tegenwoordig is een meerluik op plexiglas erg populair. Je kan zelf online je plexiglas foto opdelen in een 2 luik, 3 luik, 4 luik of meerluik. Dit doe je door gebruik te maken van de handige online tool tijdens het bestellen. Er is dan tevens een korting mogelijk!

Informatie over meerluiken

Groot formaat plexiglas
Groot formaat plexiglas

Groot formaat plexiglas

Wij zijn sinds jaar en dag gespecialiseerd in grootformaat plexiglas, tot 200x300cm grootte. Deze panelen leveren wij uiteraard op afspraak uit met eigen vervoer. Deze grootformaat plexiglas panelen worden doorgaans opgehangen met behulp van onze aluminium afstandhouders geschikt voor de boorgaten die wij op gelijke afstand van elkaar langs de randen aanbrengen, u bepaalt zelf het aantal en de positie van de boorgaten in onze online bestel module. Het is ook mogelijk om de groot formaat panelen te laten voorzien van onze luxe aluminium verstekprofielen. Tevens leveren wij de plexiglas panelen met XXL kleefplaten 10x20cm, met voldoende draagkracht om de panelen aan de wand te hangen. Overweegt u grootformaat plexiglas voor in de douche of badkamer, kijk dan ook naar ons zelf ontwikkelde plexibond waarbij de print tussen dibond en plexiglas in wordt beschermd.

Plexibond

Offerte aanvragen

Afwijkende formaten en/of grotere aantallen? Mail naar zakelijk@fotogeschenk.nl voor een scherpe prijs. Twijfelt u over het het maximale afdrukformaat? Mail uw fotobestand(en) dan naar fotokeuren@fotogeschenk.nl voor snel en deskundig advies.

Wilt u vooraf exact de kleurstelling zien van uw bestand(en) of ontwerp(en) op het product/de producten van uw keuze: benut dan de mogelijkheid om vooraf tegen kostprijs kleur-, sepia- en/of zwart-wit proeven per fotoproduct te maken. Hiervoor neemt u contact op met offerte@fotogeschenk.nl