Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 3319 beoordelingen
  • Topkwaliteit
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Op 2 of 4cm dik frame
  • Alle formaten t/m 200x400cm
  • Zijdeglans vernis optie

NIEUW: foto op canvas 2 luik / 3 luik / 4 luik / meerluiken. Ontwerp ze nu zelf online.

Informatie 2 luik / 3 luik / 4 luik / meerluiken

Je foto op canvas van Fotogeschenk

Een foto op canvas maak je eenvoudig bij Fotogeschenk. We drukken je foto haarscherp af op de beste kwaliteit canvas doek. Je kunt er vervolgens voor kiezen om je canvas foto op te laten spannen op een 2cm of 4cm dik massief houten frame. Kies je voor een frame van 4 cm dan krijgt je foto op canvas meer body. Het canvas doek is uv-bestendig en behoudt dus jarenlang zijn kleur.

Wil je de canvas buiten gaan hangen, kies dan voor onze speciale foto op canvas geschikt voor buiten.

Grootformaat canvas

De maximale grootte van een opgespannen canvas is 200x300 cm. Foto op canvas groot formaat wordt met een speciale bezorgdienst verzonden, om beschadiging te voorkomen. Verder zijn er verschillende formaten panorama canvas beschikbaar.

Los canvas doek

Je kunt ook een los canvasdoek bestellen. Het doek kan optioneel worden besteld met een witrand van 10cm. Ook kunnen de canvas doeken worden besteld met bevestigingsringen en spanelastieken. Een los doek kan tot een grootte van 300cm x 45 meter worden besteld.

Gevernist canvas

Voor een ultieme canvas ervaring adviseren wij onze fine art canvas, zijdeglans gevernist. Dit canvas product is speciaal ontwikkeld voor kunstfotografie en het afdrukken van reproducties.  


 
Kijk eens bij onze beeldbanken: Beeldbank Reproducties