Foto op canvas  v.a. 8,95

  • Topwaliteit
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Op 2 of 4cm dik frame
  • Alle formaten t/m 200x400cm

Tot 24.00 uur met opties zaterdag + spoed = a.s. zaterdag geleverd

Je canvas foto wordt haarscherp afgedrukt op 360 grams canvasdoek. Vervolgens wordt je foto op canvas op een massief houten frame van 2 cm gespannen. Kies je voor een frame van 4 cm dan krijgt je canvas doek meer body. De levendige kleuren zijn van hoge kwaliteit. Het canvas is uv-bestendig en behoudt dus jarenlang zijn kleur. Keuze uit tientallen formaten fotocanvas, met een snelle levering. Er is regelmatig een foto op canvas in de aanbieding.

Grootformaat canvas

Er wordt regelmatig de vraag gesteld of een foto op canvas ook groot leverbaar is. De maximale grote van een opgespannen canvas is 140x300 cm. Deze formaten worden met een speciale bezorgdienst verzonden, om beschadiging te voorkomen. Verder zijn er verschillende formaten panorma canvas beschikbaar.

Los canvas doek

Je kunt ook een los canvasdoek bestellen. Het doek kan optioneel worden besteld met een witrand van 10cm. Het is geschikt om op te (laten) spannen op een houten frame of te verlijmen op een vlakke en schone ondergrond. Een los doek kan tot een grootte van 180x1200 cm worden besteld.

Wil je de canvas buiten gaan hangen, kies dan voor onze specilale foto op canvas geschikt voor buiten .

Tijdens het bestellen kunnen diverse accessoires worden mee besteld zoals bijvoorbeeld een baklijst, bloklijst of schildersezel.