Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

  • Unieke dieptewerking, sjieke look
  • Foto tussen dibond en plexiglas
  • Zelf ontwikkeld - Eigen productie
  • Levertijd 5-8 werkdagen
  • Alle formaten t/m 200x300cm

Tot 25% KORTING op meestverkochte formaten

Je foto op Plexibond van Fotogeschenk

Uw foto wordt in de hoogste kwaliteit geprint op 3 mm dibond wit. Op het dibond paneel verlijmen wij 3 mm glashelder plexiglas. De fotoprint tussen het plexiglas en dibond resulteert in een bijzondere dieptewerking. Zonlichtbestendig en 100% kleurecht.

Plexibond is befaamd om haar luxe en sjieke uitstraling, geschikt voor ieder interieur. Plexibond wordt ook veel toegepast in keukens en badkamers. Het is prima afneembaar en vocht bestendig.

Plexibond is geschikt voor buiten.

Plexibond varianten

Wij bieden optioneel de mogelijkheid van 4 mm plexiglas op 6 mm dibond en 6 mm plexiglas op 6 mm dibond voor een maximale dieptewerking! De 4 mm op 6 mm is online bestelbaar, de 6 mm op 6 mm dikte is alleen op aanvraag bestelbaar, mail hiervoor met offerte@fotogeschenk.nl

Plexibond grootformaat

Het door onszelf in eigen beheer ontwikkelde plexibond is sinds enkele jaren ook in grootformaat leverbaar. Standaard plexibond 3 mm plexiglas op 3 mm dibond kan tot 200x300 cm. De dikke varianten 4 op 6 mm en 6 op 6 mm kunnen tot maximaal 150x300cm. De speciale fotowals die de twee panelen op elkaar perst, in combinatie met de speciale onzichtbare lijm, garanderen een solide luxe fotoproduct tot in lengte van jaren.

Oude meesters op Plexibond

Ronduit spectaculair is de combinatie van een oude meester, zoals Vincent van Gogh, Frans Hals of de grote Rembrandt met dit moderne fotoproduct.

Naar Oudemeesters

Foto in plexibond ophangen

Voor de ophanging van dit luxe fotoproduct kiezen fotografen, bedrijven, kunstenaars, musea en andere klanten meestal voor de ophangprofielen de luxe. Het grote voordeel hiervan is dat het prachtige artwork onzichtbaar aan de wand 'zweeft'.

Maar net als bij plexiglas en aluminium panelen is het ook bij plexibond mogelijk de panelen te leveren met boorgaten en afstandhouders of paneelklemmen. Voor kleine paneeltjes wordt vaak gekozen voor een plexiglazen staander.

Vormen in uw plexibond

Op aanvraag is het mogelijk om uw plexibond foto in verschillende vormen te leveren, bijvoorbeeld circel, ovaal, ster of hexagon.

Offerte aanvragen

Afwijkende formaten en/of grotere aantallen? Mail naar zakelijk@fotogeschenk.nl voor een scherpe prijs. Twijfelt u over het het maximale afdrukformaat? Mail uw fotobestand(en) dan naar fotokeuren@fotogeschenk.nl voor snel en deskundig advies.

Wilt u vooraf exact de kleurstelling zien van uw bestand(en) of ontwerp(en) op het product/de producten van uw keuze: benut dan de mogelijkheid om vooraf tegen kostprijs kleur-, sepia- en/of zwart-wit proeven per fotoproduct te maken. Hiervoor neemt u contact op met offerte@fotogeschenk.nl