Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen
  • Topkwaliteit
  • Hart cirkel ster en ovaal vormen online uitsnijden
  • Voor binnen én buiten
  • Eenvoudig te verwerken
  • Glans of mat gelamineerd
  • T/m 130x250cm
  • Spoedlevering stickers

Tot 25% KORTING op meestverkochte formaten

De Fotogeschenk fotosticker is watervast, duurzaam geschikt voor binnen en buiten. De fotostickers zijn eenvoudig aan te brengen op een vlakke en schone ondergrond door vooraf de ondergrond licht te bevochtigen met plantenspuit. Keuze uit vele tientallen formaten. Zeer snelle levering mogelijk.

De stickers kunnen naar keuze glans of mat worden gelamineerd voor jarenlang kijkplezier.Tevens keuze uit transprante stickers of witte stickers, bij transparant wordt wit in de foto of het ontwerp niet mee geprint en dus doorzichtig.

Naast de topkwaliteit fotosticker, die ook nog eens in diverse vormen zoals cirkel, ster of ovaal kjan worden besteld, levert Fotogeschenk ook anderse soorten hoogwaardig stickermateriaal zoals autostickers, deurstickers, raamstickers, muurstickers en vloerstickers.

De Fotostickers zijn specifiek bedoeld voor gladde scgone ondergronden zoals metaal. kunststof/plastic, polyester en/of gelamineerde houtsoorten.

Uitgebreide instructie voor het aanbrengen van de Fotogeschenk fotostickers

Zorg voor een schone en vetvrije ondergrond. Ontvetten doe je met water en afwasmiddel of allesreiniger. Maak de ondergrond vervolgens droog enstofvrij met een microvezeldoek of theedoek. Let op: ontvet nooit met ammoniak of citroen, dit tast de lijmlaag aan. Kleine stickers tot circa 40x40cm kan je droog plakken. Voor grotere oppervlaktes kan je het best 'nat' plakken: bevochtig de ondergrond met water en eventueel een scheutje vaatafwasmiddel, dit kan met een doek ofeen plantenspuit. De sticker zal minder snel vastzitten waardoor je er nog een beetje mee kunt schuiven. Maak nu een smalle strook van het rugvel aan de bovenzijde los (een paar centimeter) en vouw dit lijnrechtom. Vervolgens plak je de bovenzijde van de sticker op de juiste positie. Hierna verwijder je de rest van het rugvel en wrijf je de sticker stukje voor stukje vast met een rakel of bankpas. Zo strijk je luchtbellen eruit. Is er toch een bel of bobbel? Prik met een naald een klein gaatje in de luchtbel en wrijf met de rakel of t bankpas in de richting van het gaatje, zodat de lucht kan ontsnappen.