+Foto op hout: steigerhout, vurenhout, multiplex en houtblokken
Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Foto op hout

Multiplex v.a. 4,95
foto op multiplex in interieur

Foto afgedrukt op multiplex. Alle fomaten van 15x15 cm tot en met 120x240cm uit één stuk, snelle levering, zonlichtbestendig, scherpste prijs. In de uitvoering keuze iot naturel (houtlook), white wash, 10 mmdikte. Vrijwel geen noesten of ruige houtdelen. Dit maakt foto op multiplex uitermate geschikt voor portretfotografie, kunstfoto's en landschapsfoto's.

Multiplex info
Vurenhout v.a. 25,99
foto op vurenhout

Foto afgedrukt op vurenhout, formaten van 20x20cm tot en met 100x150cm, topkwaliteit, scherpste prijs. Uitvoering: naturel, white wash of 100% wit. Dikte planken: 19mm. De nervenstructuur geeft de houtprint een bijzondere warmte. Geschikt voor alle interieurs. Vurenhout is een natuurproduct, afmetingen kunnen enkele centimeters afwijken en er kunnen noesten in de print voorkomen. Wilt u beslist geen noesten, kies dan voor de afdruk op multiplex.

Vurenhout info
Steigerhout v.a. 70,99
zwart wit foto op steigerhout

Foto afgedrukt op steigerhout, geschikt voor buiten, formaten van 20x20cm t/m 100x150cm, topkwaliteit, scherpste prijs. Wit wordt standaard mee geprint. Dikte planken: 30mm. De noesten- en nervenstructuur geven de steigerhoutprint een robuuste uitstraling. Foto op steigerhout is een natuurproduct, afmetingen kunnen enkele centimeters afwijken.

Steigerhout info

Houten fotoblok v.a. 18,95
houten fotoblokken

Houten fotoblokken zijn leverbaar 7 formaten,  kies uit 2 soorten hout:

Berkenmultiplex:Opgebouwd uit geperste platen multiplex, geen noesten, lichte houtstructuur met 'vlammen'. Dit fotoblok heeft een dikte van 4 centimeter en is geschikt voor binnen.

Bamboe: De opbouw van deze exotische houtsoort is aan de zijkant duidelijk zichtbaar. Het materiaal geeft een zeer lichte kenmerkende bamboestructuur in jouw foto. Dikte: 4 centimeter.

Houten fotoblok info
Essenhout v.a. 18,95
foto op essenhout
De foto op essenhout heeft een natuurlijke uitstraling. Het geperste hout heeft standaard een witte gronding, zodat foto's hierop perfect totuiting komen en eventuele oneffenheden of noesten in het hout niet opvallen.  Zie je jouw print liever op een naturel houten ondergrond geprint zonder wit, dan kunnen we dit op aanvraag voor je uitvoeren.Essenhout info
Ayoushout - geheel zonder noesten v.a. 69,99
foto op ayoushout
Foto op ayoushout geeft iedere foto een bijzondere uitstraling. De nervenstructuur van het 12 mm dikke ayoushout geeft een bijzondere warmte aan de print. Verder zijn er 18mm en 33mm ayoushout varianten bestelbaar. De plankbreedte van 10 centimeter wordt tijdens bestellen getoond, zodat duidelijk is op welke lijnen de foto wordt onderbroken. De foto op ayoushout is niet geschikt voor buiten, omdat ayoushout buiten werkt.Ayoushout - geheel zonder noesten info

Laat je foto op hout afdrukken

De nieuwe trend, je foto printen op hout. Een foto afdrukken op hout is een leuke manier om een dierbare te verrassen.

Soorten foto op hout

Er is keuze uit diverse soorten en uitvoeringen. Er is altijd een scherpe foto op hout aanbieding bestelbaar. Foto op multiplex, foto op vurenhout en de houten fotoblokken zijn geschikt voor binnen, foto op steigerhout is bij uitstek geschikt voor buiten. Foto op multiplex wordt geprint uit één stuk, foto's op vurenhout en steigerhout worden samengesteld uit diverse planken. Er is ook grootformaat foto op hout bestelbaar!

Tijdens ons online bestelproces wordt de loop van de planken duidelijk getoond. Bij de foto op vurenhout en multiplex is er keuze uit naturel (houtlook), white wash en 100% wit.

Levertijd

Verzending binnen (werkdagen) 3-6 dagen .
Alle levertijden

Verzendkosten

€ 7,95 per 1-5 stuks.