Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen
  • Alle maten tuinposters 25% korting
  • Expositiekwaliteit tuindoeken, 100% zonlichtbestendig
  • Eigen productie tuindoeken, kies zelf aantal ringen/spanelastieken
  • Zeer snelle levering tuinposter 1-3 werkdagen
  • Grootformaat tuindoek t/m 300cm x 25 meter op aanvraag

Met de optie "spoed" besteld = gegarandeerd volgende werkdag verzonden!

Online je foto op tuinposter bestellen?

Bestel bij Fotogeschenk eenvoudig en snel met je persoonlijke foto een tuinposter. Een tuinposter wordt ook wel tuindoek, schuttingposter, schuttingdoek en canvasdoek voor buiten genoemd. Diverse soorten tuinposters op maat leverbaar. Ook tuinposters op xxl formaat, leverbaar tot maximaal 310 x 1800cm uit één stuk. De tuindoeken zijn kleurecht, watervast en zonlichtbestendig. Optioneel met bevestigingsringen en of spanelastieken. U bepaalt tijdens het bestellen zelf het aantal ringen/elastieken, de transsparantekunststof ring begint 1,8 cm vanuit de hoeken/kant en heeft een doorsnee van 1,4 cm. Mooie tuindecoratie. Het tuindoek is ook leverbaar als buiten canvas strak opgespannen op een 2 of 4 cm dik houten frame.

Je bent bij Fotogeschenk altijd verzekerd van de beste kwaliteit tegen een voordelige prijs, met vaak een leuke aanbieding. Lekker goedkoop, maar wel topkwaliteit! Daarnaast zijn onze doeken 100% op maat bestelbaar.

Tuinposter 100 x 150 cm op schutting
Een tuinposter 100x150 cm kan voor veel buitenplaatsjes het verschil maken!

Goedkope tuinposter met eigen foto

Goedkoop foto´s printen op een tuinposter? Fotogeschenk biedt een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Nieuwsgierig naar wat een print op bisonyl nu eigenlijk kost? De prijs is afhankelijk van het gekozen formaat. Om je een goed beeld te geven, hebben wij de meest gangbare prijzen en formaten voor je op een rij gezet in een overzichtelijke tabel.

Tuinposter prijzen bekijken

Schuttingposter over volle lengte
Mooie doorkijk in beeldentuin in Barendrecht, alles is mogelijk, montage op offertebasis.

Tuinposter xxl

Op zoek naar een groot formaat tuinposter? Wij kunnen alle tuinposter formaten uit een stuk leveren, tot een grootte van 310x1800 cm! Wilt u een groter formaat bestellen dan kan dat ook. Neem hiervoor even contact op. Wij kunnen grote tuinposters ook voor u monteren, dit gebeurt op offertebasis.

Tuinposter 120x180 centimeter
Ringen en elastieken om de 40 centimeter kunnen als optie bij het tuindoek worden besteld.

Tuinposter met ringen en spanelastieken

U kunt bij ons kiezen voor ringen en/of span elastieken als tuinposter ophangsysteem. Standaard ontvangt u een losse tuinposter. Vervolgens krijgt u de keuze tijdens het bestellen voor alleen ringen(transparante ringen plastic) óf ringen en elastieken. Het voordeel van de elastieken zijn dat u tuinposter strakker kunt ophangen. Ook is de tuin poster zo minder gevoelig voor wind.

Losse elastieken bestellen

Zeer grootformaat tuinposters
Indien schutting dekkend aangebracht is de poster en wat echt is nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Tot 3 meter bij 20 meter leverbaar. Ontwerpen in overleg.

Tuinposter bewerkingen

Een moderne foto in je tuin? Een foto op een tuinposteris helemaal in tegenwoordig. Laat een foto afdrukken op bisonyl en geef jouw tuin een persoonlijke tintje, door je leukste herinnering af te laten drukken. Ook bieden wij diverse bewerkingen aan, zoals een fotocollage op tuinposter, een zwart-wit afdruk met kleuraccent of een standaard sepia / zwart-wit bewerking van jouw foto!

Je kan zelf online je tuinposter foto opdelen in een 2 luik, 3 luik, 4 luik of meerluik. Dit doe je door gebruik te maken van de handige online tool tijdens het bestellen.

Alle fotobewerkingen

Tuinposters voor schutting, schuurtje of balkon
Alleen met ringen in de hoeken is ook strakke montage van de tuindoeken goed mogelijk.

Professionele tuin poster foto

Zelf geen geschikte foto om af te drukken op een tuin poster? Doorzoek onze beeldbank van professionele fotografen naar een geschikt beeld. Al deze afbeeldingen kun je dan natuurlijk op bisonyl af laten drukken. Kijk snel verder voor alle mogelijkheden!

Zoek in beeldbank

Tuinposter in winter
Ook in de winter is een tuinposter een verrijking voor tuin of balkon!

Offerte aanvragen

Afwijkende formaten en/of grotere aantallen? Mail naar zakelijk@fotogeschenk.nl voor een scherpe prijs. Twijfelt u over het het maximale afdrukformaat? Mail uw fotobestand(en) dan naar fotokeuren@fotogeschenk.nl voor snel en deskundig advies.

Wilt u vooraf exact de kleurstelling zien van uw bestand(en) of ontwerp(en) op het product/de producten van uw keuze: benut dan de mogelijkheid om vooraf tegen kostprijs kleur-, sepia- en/of zwart-wit proeven per fotoproduct te maken. Hiervoor neemt u contact op met offerte@fotogeschenk.nl