Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen
  • 24-48-uurs levering!
  • Topkwaliteit inkjet of lambda
  • Mat, glans en zijdeglans (lambda)
  • van 20x20cm tot 120x240 cm

Op werkdagen voor 16.00(Nederland) / 14.30(Belgie) met de optie "spoed" besteld = volgende dag geleverd

Je foto vergroten?

Laat je foto vergroten op hoogwaardig stevig fotopapier. Foto vergrotingen zijn nog steeds razend populair, laat je foto uitvergroten!

Injet fotovergrotingen

De afwerkingskeuze voor onze inkjet fotovergrotingen zijn mat of glans. De fotovergrotingen worden op zeer hoge resolutie geprint en zijn daardoor zeer gedetailleerd, vrijwel pixelloos. De vergrotingen zijn UV bestendig en 100% kleurecht. Onze printers maken gebruik van 12-kleuren, innovatieve LUCIA PRO-pigmentinkt.

Durst Lambda fotobelichting

Een Lambda C-Print is een digitale afdruk geproduceerd met de Durst Lambda, een fotografische afdruk machine die gebruik maakt van drie lasers (RGB – rood, groen en blauw) voor de productie van digitale prints op lichtgevoelige materialen. Het belichte papier wordt dan ontwikkelt met behulp van fotografische chemie, op vrijwel dezelfde wijze als traditionele fotografische afdrukken ontwikkeld worden door middel van een fotobelichter en negatieven in een donkere kamer.De afwerkingskeuzes bij Durst Lambda fotobelichting bestaan uit mat, zijdeglans en glans. Deze fotovergrotingen zijn zeer gedetailleerd en pixelloos, UV bestendig en 100% kleurecht.

Groot formaat fotovergrotingen

Foto vergrotingen inkjet zijn verkrijgbaar in alle formaten vanaf 20x30 t/m 60x150cm. De lambda vergrotingen gaan tot 120x300cm. Staat jouw foto vergroting maat er niet tussen, neem dan even contact op. Wij voegen de maat dan toe zodat je je foto kunt laten uitvergroten. Op zoek naar een kleiner formaat foto afdruk, kijk dan hier bij de foto afdrukken.

Foto uitvergroten en verder laten verwerken

Je kunt de fotovergroting desgewenst laten inlijsten bij een afhaal- en verkooppunt bij u in de buurt. De foto vergroting kan ook worden verlijmd, kijk hiervoor bij onze verlijmde fotoafdrukken.