Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 3722 beoordelingen
  • 24-48-uurs levering!
  • Topkwaliteit inkjet of lambda
  • Mat, glans en zijdeglans (lambda)
  • van 20x20cm tot 120x240 cm

Op werkdagen voor 13.30 uur met de optie "spoed" besteld = volgende dag geleverd

Je foto vergroten?

Laat je foto vergroten op hoogwaardig stevig fotopapier. Keuze uit inkjet mat en glans of Durst Lambda fotobelichting mat, zijdeglans en glans. De fotovergrotingen zijn zeer gedetailleerd, vrijwel pixelloos, UV bestendig en 100% kleurecht. Foto vergrotingen zijn nog steeds razend populair, laat je foto uitvergroten! De lambda vergrotingen staan in de markt van fotografen en kunstenaars van oudsher beter bekend onder de benaming C-print. De natuurlijke uitstraling van het beeld en de rasterloze weergave zijn uniek. 

Groot formaat fotovergrotingen

Foto vergrotingen inkjet zijn verkrijgbaar in alle formaten vanaf 20x30 t/m 60x150cm. De lambda vergrotingen gaan tot 120x300cm. Staat jouw foto vergroting maat er niet tussen, neem dan even contact op. Wij voegen de maat dan toe zodat je je foto kunt laten uitvergroten. Op zoek naar een kleiner formaat foto afdruk, kijk dan hier bij de foto afdrukken.

Foto uitvergroten en verder laten verwerken

Je kunt de fotovergroting desgewenst laten inlijsten bij een afhaal- en verkooppunt bij u in de buurt. De foto vergroting kan ook worden verlijmd, kijk hiervoor bij onze verlijmde fotoafdrukken.