Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Fotovergrotingen - Alle formaten leverbaar

 v.a. 1,99
  • 24-48-uurs levering, eigen productie
  • Topkwaliteit CANON 12-KLEUREN afdrukken
  • Mat of glans
  • ALLE FORMATEN mogelijk van pasfotovergroting 3.5 x 4.5 cm tm grootformaat fotoprint 107cm x 300 cm
  • Machinaal exact op maat gesneden, belangrijk voor inlijsten
  • Eigen productie, foro's geprint op de Canon Pro 4000
  • Foto verlijmen op aluminium dibond of pvc

Op werkdagen voor 15.00(Nederland) / 14.30(Belgie) met de optie "spoed" besteld = dezelfde dag verzonden

Fotovergroting met korting

Ben je van plan om veel fotovergrotingen te bestellen, gebruik dan een van de onderstaande kortingscodes:

Je foto vergroten?

Laat je foto nu vergroten op hoogwaardig stevig fotopapier. Foto vergrotingen zijn nog steeds razend populair, laat je foto uitvergroten!

Fotovergroting van topkwaliteit

De afwerkingskeuze voor onze fotovergrotingen zijn mat of glans. De fotovergrotingen worden op zeer hoge resolutie geprint en zijn daardoor zeer gedetailleerd, vrijwel pixelloos. De vergrotingen zijn UV bestendig en 100% kleurecht. Onze printers maken gebruik van 12-kleuren, innovatieve LUCIA PRO-pigmentinkt.

Groot formaat fotovergrotingen

Foto vergrotingen inkjet zijn verkrijgbaar in alle formaten vanaf 3x4cm t/m 107x300cm. Staat jouw foto vergroting maat er niet tussen, neem dan even contact op. Wij voegen de maat dan toe zodat je je foto kunt laten uitvergroten. Op zoek naar een kleiner formaat foto afdruk, kijk dan hier bij de foto afdrukken.

Foto uitvergroten en laten verwerken tot een fotopaneel  van museumkwaliteit!

De zeer hoogwaardige Fotogeschenk fotovergrotingen kunnen in ons atelier professioneel worden verlijmd op verschillende materialen. Zo verlijmen wij fotovergrotingen op 1 mm massief aluminium, 3 mm dibond en op 2 mm massief PVC. De foto's verlijmd op aluminium en dibond zijn van museumkwaliteit en geschikt om meteen aan de wand te hangen. Onze online shop biedt keuze uit diverse ophangsystemen.

De foto verlijmd op 2 mm PVC is een ideaal fotoproduct om in te lijsten, er ontstaan nooit bobbels en de foto zit superstrak in de lijst. Dit product is zonder lijst ook ideaal in combinatie met een mini-ezel, geschikt voor bijvoorbeeld in uw vensterbank of op uw dressoir. Maar ook veel gekozen voor uitvaartplechtigheden, de verlijmde foto op mini-ezel staat stabiel op iedere ondergrond.

Het verlijmen van uw foto kan bij Fotogeschenk al vanaf formaat 13 x 18 cm. Met de foto op aluminium verlijmd haalt u echt iets bijzonders in huis!

Foto laten inlijsten

Je kunt de fotovergroting desgewenst laten inlijsten in een zwarte lijst, dit kan op de formaten 21x30cm(A4) en 30x42cm (A3). Deze lijsten kunnen niet met spoedoptie worden besteld.