Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Foto op ayoushout, 100% noestvrij

 v.a. 48,99
 • 100% noestenvrij
 • White wash of naturel
 • Warme natuurlijke uitstraling
 • 19 mm dik

Tot 25% KORTING op meestverkochte formaten

Foto op ayoushout

Foto op ayoushout geeft iedere foto een bijzondere uitstraling. De nervenstructuur van het 19 mm dikke ayoushout geeft een bijzondere warmte aan de print. De plankbreedte van 10 centimeter wordt tijdens bestellen getoond, zodat duidelijk is op welke lijnen de foto wordt onderbroken (minimale afwijking mogelijk). Met de standaard dwarslatten aan de achterzijde zweeft de foto op hout enkele centimeters van de wand af. Keuze uit naturel (wit wordt houtkleur), white wash (wit blijft wit). Wilt u geen onderbroken lijnen, kies dan voor de foto op multiplex, berken multiplex uit een stuk. De foto geprint op ayoushout past in ieder interieur.

Foto op ayoushout, mooi in ieder interieur

Een foto op ayoushouten planken voor binnen is een echte interieurtrend. Een foto op ayoushout past goed in ieder interieur, maar vooral in een interieur dat warmte, maar toch een rustieke sfeer uitstraalt. Hang je foto op ayoushout boven je bank in de woonkamer, of in de slaapkamer boven je bed. De foto op ayoushout is niet geschikt voor buiten, omdat ayoushout buiten werkt.

Waarom kiezen voor ayoushout?

Waarom zou je gaan voor het iets duurdere ayoushout? Ayoushout is de enige houtsoort die 100% noestenvrij is! Hierdoor heb je nooit last van lelijke noesten in vitale delen in je foto.

Ayoushouten planken van bijna 10cm breed

De planken van ayoushout zijn bijna 10 cm breed. Bestel je een 60x80cm liggend ayoushouten foto paneel, dan heeft het schilderij 6 planken van 80cm. Bestel je een 60x80cm staand ayoushouten foto paneel, dan heeft het schilderij 8 planken van 60cm.

Foto op ayoushout
Foto geprint op ayoushout
Foto op ayous hout latten horizontaal
Foto geprint op ayous hout latten horizontaal

Foto op ayoushouten planken met of zonder whitewash?

Wil je een print op ayoushout die kleurecht is en veel kleurkracht heeft? Kies dan voor foto op ayoushout met whitewash tijdens het bestellen. De whitewash laag vermindert de zichtbaarheid van het houtnerven, verbergt de houtkleur en zorgt voor helderder kleuren. Wanneer je geen wit zou printen, dan zie je bij gewoon ayoushout de houtstructuur goed. Hierdoor is whitewash uitermate geschikt voor foto´s met gezichten.

Wil je dat er bij je foto op ayoushout de houtkleur nog duidelijk zichtbaar is? Kies dan voor de optie naturel, de foto wordt dan rechtstreeks op het ayoushout geprint. Hierdoor blijven nerven zichtbaar en de houtkleur komt duidelijk naar voren.

ayoushouten planken met whitewash

 • Meest gekozen optie
 • Best verkochte foto op hout
 • Voor foto´s met gezichten
 • Benaderd het beste je originele foto
 • Kleurecht, geen houtachtergrond
 • Nerven zijn minder goed zichtbaar
 • Advies: kies bij gezichten altijd voor whitewash!
Foto op ayous hout latten horizontaal
Foto geprint op ayous hout latten horizontaal

Foto op ayoushouten planken zonder whitewash

 • Wordt zelden gekozen, het resultaat komt niet overeenkomt met de originele foto
 • Foto op hout met zeer duidelijke houteigenschappen
 • Nerven zijn zichtbaar
 • De foto is donkerder dan het origineel
Foto op ayous hout latten horizontaal
Foto geprint op ayous hout latten horizontaal

Offerte aanvragen

Afwijkende formaten en/of grotere aantallen? Mail naar zakelijk@fotogeschenk.nl voor een scherpe prijs. Twijfelt u over het het maximale afdrukformaat? Mail uw fotobestand(en) dan naar fotokeuren@fotogeschenk.nl voor snel en deskundig advies.

Wilt u vooraf exact de kleurstelling zien van uw bestand(en) of ontwerp(en) op het product/de producten van uw keuze: benut dan de mogelijkheid om vooraf tegen kostprijs kleur-, sepia- en/of zwart-wit proeven per fotoproduct te maken. Hiervoor neemt u contact op met offerte@fotogeschenk.nl

Foto op ayoushout ophangen

Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid om een ophangbeugel mee te besellen, om zo je foto op ayoushout aan de muur te kunnen ophangen.

Foto op ayous hout latten horizontaal
Foto geprint op ayous hout latten horizontaal

Foto op ayoushout maten

Wij bieden een aantal standaard maten foto op ayoushout aan. Staat je gewenste maat er niet tussen, neem dan even contact op.

Foto op ayous hout latten horizontaal
Foto geprint op ayous hout latten horizontaal

Wat is ayoushout?

Ayoushout heeft lichte nerven en vlammen. Ayoushout is een zeer mooie houtsoort om je foto op af te drukken, omdat het geen noesten heeft. Ayous hout is een zachte witte houtsoort. Het is goed te bewerken en is zeer stabiel.

Let op: een foto op ayoushout is een natuurproduct en werkt onder invloed van luchtvochtigheid en temperatuur. De kieren tussen de planken kunnen door het krimpen/uitzetten van het hout groter/kleiner worden. Ook kunnen formaten afwijken door verschillende factoren.

ayoushout herkomst

De voornaamste productielanden van ayoushout zijn: Kameroen, Nigeria, Ivoorkust en Ghana. Wij zijn graag zo milieu bewust mogelijk bezig, hierdoor gebruiken wij natuurlijk alleen verantwoord en duurzaam hout om te beprinten. Wij gebruiken uitsluitend hout met keurmerk FSC en PEFC.