Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen
  • Topkwaliteit
  • Printen in spiegelbeeld > binnen aanbrengen voor een perfect uitstraling vanaf buiten!
  • Vormen zoals hart ster cirkel en ovaal online uit vlerkant snijden
  • Eenvoudig te verwerken
  • alle maten t/m 140x300cm snelle levering

Tot 25% KORTING op meestverkochte formaten

Met Fotogeschenk raamfolie stickermatariaal haal je de beste raamfolie in huis. Ook zeer geschikt als raamstciker voor winkeletalage of gewoon binnenramen. Wij printen je foto of ontwerp of slogan of tekst of raamgedicht in spiegelbeeld op het stickermateriaal. Met als keuze optie om 100% wit wel of niet mee te printen, dit vink je aan tijdens het online bestelproces van je raamsticker.

Het materiaal is zeer hoogwaardig en eenvoudig aan te brengen aan de binnenzijde van ieder raam, of het nu glas is of gegoten acrylaat of plexiglas, de folie zit er zo op. Doordat de folie achter het glas zit aan de binnenzijde oogt het vanaf de buitenzijde ronduit geweldig. Het printen in spiegelbeeld zorgt ervoor dat de afbeelding vanaf be buitenzijde bekeken perfect zichtbaar en leesbaar is (In geval van teksten)!

TIP: Voor het aanbrengen van de folie de ondergrond goed bevochtigen met glassex, vervolgens de folie lichtdicht gladstrijken, dit kan bijvoorbeeld met een rakel speciaal voor het gladstrijken van raamstickers, muurstickers en autostickers.