Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Groot of nog GROTER

Dit keer laten we graag even het verschil zien tussen groot en groter. En we laten je zien hoe dat eruit ziet met verschillende foto's.

Laten we beginnen met de mogelijkheden in formaat:

Het maximale formaat van een foto op plexibond bijvoorbeeld, is 160x300 cm! Stel je eens voor, zo'n paneel bedekt toch een groot deel van je muur. Een foto op canvas , of op aluminium , op forex , en zelfs op plexiglas kan nog GROTER: maar liefst 200x300 cm! Je hele wand bedekken kan met een fotodoek in wissellijst, max. 300x600 cm, of met wandtextiel,

Maar wat is dan het mooist? Dat hangt natuurlijk af van je smaak maar ook van het beeld dat je kiest.

Kijk eens naar het voorbeeld met de olifanten hieronder. Als paneel houd je de olifanten iets meer op afstand. Geprint op wandtextiel komen ze bijna de kamer in denderen. Too much, misschien. Maar, hm, omdat het beeld vrij rustig is qua kleur zou het kunnen. Wat vind jij het mooist?

Laten we een ander beeld nemen en kijken wat dan het effect is: een print van het bos! Wil je het meest natuurlijke effect, wil je het gevoel hebben dat je zo het bos in kunt lopen, dan is de print op wandtextiel een aanrader. Wil je het iets minder prominent en echt meer als wanddecoratie, dan kies je voor een paneel. Wat vind jij het mooist?

Zie je hoe elk beeld en formaat iets doet met de sfeer van een kamer? We kunnen je prima helpen bij een keuze: stuur ons de foto die je zou willen vergroten, en stuur ons een foto van je kamer. Wij maken het tot een geheel, maken een paar voorbeelden, zodat jij het effect beter kunt zien. Stuur gerust je vraag naar jolanda@fotogeschenk.nl