Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Kiezen na een Fotoshoot

Stel, je hebt prachtige digitale bestanden van een fotoshoot. En nu moet je kiezen welke je gaat vergroten, en hoe groot, en waar je ze op gaat hangen.
In deze blog wat keuzes en voorbeelden op een rij.

1. Je kiest gewoon de mooiste

en maakt daar een lekkere, opvallende vergroting van. Ook dan heb je nog een keuze te maken: komt deze vergroting centraal te hangen, of mag je ook gerust kiezen voor 'opzij'. Wat vind jij?

Zo'n foto is prachtig geprint op één van onze diverse houtproducten!

2. Je kiest twee of drie middelgrote vergrotingen

De keuze die je vervolgens nog te maken hebt: Hoever hang je ze uit elkaar? Hoe dichter bij elkaar, hoe groter de samenhang. Maar de aandacht voor ieder beeld apart wordt iets minder; Je ziet een geheel. En pas op dat het niet te propperig wordt.

Wat zou jij kiezen?

Meerdere vergrotingen zijn prachtig geprint op multiplex van 18 mm dik; lekker robuust

3. Je kiest niet

en vergroot al je foto's, maar dan gewoon niet zo groot, en in verschillende formaten. Zo kun je ze speels aan de wand hangen. Of je kiest er vijf, zoals in dit geval, maar je wisselt af. Iedere keer een kleintje, als schattige blikvanger aan je muur. Wat kies jij?
Bij zo'n verzameling is ook een foto geprint op multiplex heel passend, maar zou je wellicht eerder kiezen voor 9 mm dik. Of je kiest voor fotovergrotingen verlijmd op foam met keuze tussne halfmat of glans afwerking..