Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Ode aan de Feestmaand

De D zit weer in de maand! Hoera, hoera. De Feestmaand is aangebroken, de maand van het bedenken en weggeven van - liefst persoonlijke - cadeautjes aan vrienden en familie.

Wat is er dan leuker dan het weggeven van een fotocadeau ? Of een Fotogeschenk zo u wilt.

Ieder jaar merken wij dat de populariteit van een persoonlijke foto afgedrukt op canvas , aluminium , plexiglas verder toeneemt.

Een trend die wij dit jaar in de aanloop naar Pakjesavond mochten bespeuren was de foto op hout. De foto geprint op vurenhout is nu dan toch echt doorgebroken. Begrijpelijk. Het is in hoge mate een natuurproduct en hout heeft van zichzelf al een warme uitstraling. Een foto erop geprint, hetzij van een mooie gezamenlijke herinnering, hetzij van een dierbare vriend, vriendin, familielid of collega, kan rekenen op grote waardering bij de ontvanger.

Opmerkelijk in deze feestmaand van 2015 tot nu toe is de toenemende vraag naar grootformaat prints, soms wel tot een langste zijde van 250 centimeter! Fotogeschenk.nl kan hier dankzij het moderne machinepark en de uitgekiende logisitiek zeer goed op inspelen. Alle prints groter dan 100x100cm worden zelfs op afspraak door onze eigen chauffeursdienst bij de klanten thuis of op het werk afgeleverd.

Wel is het zaak om zo'n grootformaat foto op canvas of grootformaat foto op hout tijdig te bestellen. Vanwege de speciale logistieke oplossing hebben grootformaat afdrukken een iets langere levertijd dan de gebruikelijke 2 tot 3 dagen. Dus, wilt u ook zo'n eyecatcher voor uw geliefde bestellen, wees er dan op tijd bij!

De vele orders voor Sinterklaas hebben wij allemaal keurig op tijd kunnen bezorgen, voor de Kerst en voor Oudjaarsavond 2015 willen wij uiteraard ook niemand met lege handen laten staan!