Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Blije Moeders!

Ieder jaar is het weer een behoorlijke klus voor vaders, om, samen met de kinderen, een cadeau te verzinnen voor moeders. Wij moeders zijn ons daarvan bewust.

Dus dacht ik: 'Vaders! Ik, als moeder van twee jongens, help jullie even op weg'.

Laten we eens brainstormen waar moeders nu echt op zitten te wachten. En nee, misschien is dat niet perse een gewone gezinsfoto, of foto van jou, als vader, met je kinderen. Laten we er dit jaar iets bijzonders van maken, iets dat nog lang - langer dan deze moederdag - zijn waarde houdt.

1. Wij willen er graag in gezien worden dat wij een spil zijn in het gezin. Foto-idee: maak een collage waarin moeder duidelijk het middelpunt is, en er lijntjes uitgaan van haar naar alle gezinsleden (Ik help je er graag bij hoor, mocht dit jou qua beeld niet goed lukken)

2. Wat dacht je van een foto van jullie gezin - vader en kinderen - die moeder op handen dragen? Een aardige vriend of vriendin wil jullie vast wel helpen met het maken van een foto van jullie op een rijtje, met de handen omhoog. En wellicht kan moeder slapend gefotografeerd worden, en kan deze schone slaapster m.b.v. photoshop in jullie handen gelegd worden.

3. Laat een vriend(in) een foto maken van jullie - vader + kinderen - terwijl jullie het huis opruimen. Ook dit vraag even wat organisatie, maar levert een prachtige collage op. En wanneer deze aan de muur hangt hoeft moeder alleen maar te wijzen naar de collage om jullie aan de opruim-afspraak te houden (die er in jullie gezin ongetwijfeld is).

4. Wat dacht je van een mooi symbool, voor jullie gezin. In de foto hieronder zie je hoe een gezin samen in een busje zit. Als symbool voor jullie gezamenlijke reis, op planeet aarde. En mag moeder dan achter het stuur?

5. Zit hier nog geen goed idee tussen, maar ben je toch nieuwsgierig geworden? Bel gerust, dan denk ik even mee. Ik hou ervan  mee te denken, om zo samen te komen tot een prachtig idee. Op naar vele blije moeders!

En het leuke voor jou als vader is: We hebben 9 speciale moederdagprijzen voor jullie gemaakt. Kijk hier maar eens.

moederdag