Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Gezellig Persoonlijk of Strak Professioneel

Onlangs was onze wand in onze huiskamer weer eens toe aan vernieuwing. Al jaren hing er een persoonlijke collage van de geboortegrond van de man en vrouw des huizes. Maar het was inmiddels een beetje oubollig geworden.

Wat te kiezen? Via Fotogeschenk kennen we natuurlijk enorm veel fotografen die hun prachtige foto's bij ons bestellen. Bovendien hebben we toegang tot een beeldbank met enorm veel prachtige foto's. En we maken zelf enorm veel, m.n. gezellige, gezinsfoto's. Daarvan zien we er dagelijks ook zo veel uit onze printers rollen.

Wat is nou de beste keuze?

- De kwaliteit en pracht van goede fotografen is een genot om naar te kijken. Een zinderend landschap, een prachtige lichtinval, fantastisch om uit te vergroten. Maar ook ietwat afstandelijk, omdat het niet 'van jezelf' is. De persoonlijkheid ervan kán ontbreken.
- Die gezellige gezinsfoto's echter komen direct binnen in ons hart, dus ja, dat wil je graag aan de wand. Maar dan wel graag met betere belichting. Een mooie achtergrond. Geweldige compositie. Je wilt er jaren naar kijken en van genieten, dan mag het naast gezellig ook gewoon mooi zijn.

Wij kozen ervoor om met een goede fotograaf een wandeling te maken op het strand. Onze lievelingsplek. Onze dierbaren. Prachtig in beeld gebracht. We zijn er heel blij mee.

Wat zou jouw favoriete plek zijn? En met wie wil je daar zijn? Gun jezelf een goede fotograaf om dat voor jullie vast te leggen.