Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

(Vreemde) Mensen aan je muur, of niet?

Ontzettend veel mensen laten bij ons hun foto's van geliefden printen, om thuis aan de muur te hangen. Vaak zijn dat foto's van kinderen, gezinnen, of stelletjes (net getrouwd, of al 10 jaar, 25 of zelfs 50). De trend van de laatste tijd is: mensen in de natuur, spontaan (of spontaan ogend), springend, hangend, knuffelend, stoeiend, o.i.d. Veel minder statisch dan de 'staatsieportretten' van vroeger. Dus hangend aan de muur geeft dat een totaal andere, levendige, dynamische, en toch rustgevende sfeer aan je kamer. Een mooie ontwikkeling, vind je niet?

Ben jij een portret fotograaf en wil jij je mooiste professionele foto's tegen een scherpe prijs kunnen leveren? Kies dan voor Fotogeschenk White Label.

Veel minder vaak besteld, maar toch ook prachtig, zijn de kunstige foto's van mensen. Zou jij ze in je huis ophangen? Zou jij dagelijks willen kijken naar mensen die je eigenlijk niet kent?

Ik wel! Zeker wanneer zo'n portret mijn verbeelding prikkelt, of wanneer ik getroffen word door de schoonheid van de mens, de mogelijkheden van de mens. Het gaat dan niet om de persoon, maar om het verhaal. Als ik dat aan mijn muur zou hangen zou mij dat dagelijks inspireren tot creativiteit, tot doorzetten, of geloven in mogelijkheden. Een heel andere reden dus, om zo'n beeld op te hangen.

Waar kies jij voor? Liefde of Creativiteit?

Ben jij fotograaf van Kunstige (mens)Foto's? Stuur ons eens wat voorbeelden, en wellicht nemen wij jouw foto's op in onze beeldbank.