Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Saaie gangen? Doe er iets aan!

Ken je ze? Van die ellenlange saaie kantoor, of hotel gangen? Met hier en daar een fotootje of schilderijtje?

Wanneer we op locatie komen, om mee te denken over wanddecoratie binnen een kantoor/werk-setting, zien we vaak dat de aandacht uitgaat naar de werk/leefruimtes zelf. Logisch, mensen willen daar waar ze de hele dag aan het werk zijn prettig omringd worden door een mooi interieur, en mooie wanddecoratie. Maar de gangen blijven zo wat 'onderbelicht'.

Jawel, we zien zeker panelen hangen in de gangen, maar vaak klein, en ver verspreid, waardoor ze niet in het oog springen waardoor het ook geen geheel wordt. Waardoor de gangen geen verhaal vertellen. Een gemiste kans! De gang is DE plek waar je klant of gast zijn eerste indruk krijgt van jouw bedrijf. Daar wil je gebruik van maken! Daar wil je de klant inpakken, daar wil je je verhaal, je missie of visie duidelijk vertellen. Hang verrassende wanddecoratie op. Iets waar je over na moet denken. Iets waar je zin van krijgt, energie! Iets dat smaakvol is, sfeervol. Modern, kleurrijk, of artistiek. Al naar gelang de toonzetting van je bedrijf. 

Een tijd terug alweer waren we bijvoorbeeld bij het College Hotel in Alkmaar, een voormalige school die omgebouwd is tot hotel. Daar is gekozen voor lekker grote foto's op canvas in de gangen. Terwijl in de hotelkamers de paneeltjes klein en subtiel zijn. Heel mooi afgestemd. De gangen zijn een plezier om door te lopen, je kijkt je ogen uit. Alles klopt! Voor meer foto's: zie onze project pagina. Sowieso leuk om eens rond te kijken en inspiratie op te doen!

Nu zijn we bezig met de wanddecoratie voor een hotel, midden in de natuur, in de rust en stilte. Een ideale plek om te onthaasten. Dus koos het hotel voor het thema 'slakken'. En creëert daarmee een totaal andere sfeer. Zie je? De foto's zullen geprint gaan worden op aluminium met witte toplaag . Een goede keuze! 

Wat denk je, welk ontwerp hebben ze gekozen: Eén, twee of drie? ­

Mocht je zelf overwegen om de gangen eens goed aan te pakken: Neem contact op met zakelijk@fotogeschenk.nl, dan denken we mee en maken een offerte op maat.

En denk je: 'Ja, hallo, onze hal en gang THUIS is ook heel groot, en schreeuwt om mooie wanddecoratie..': ook dan geldt: bij meer dan 3 producten maken wij voor u een offerte op maat. 

Bewaren