Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Twee foto's combineren tot één

Al eerder lieten we zien dat het goed mogelijk is de achtergrond van je foto's te pimpen. Soms is het mooier wanneer de achtergrond rustig is, of wazig, of wit, of zwart. Dat kan allemaal, en kan het onderwerp van je foto mooi 'in the picture' zetten.

Maar je kunt het onderwerp van je foto ook in een andere 'picture' zetten: Twee foto's combineren tot één. Hieronder zie je een voorbeeld. Je zou het bijna als drieluik kunnen plaatsen omdat het je een verhaal vertelt: De clown zit verdrietig in zijn tuin. Iedereen is op vakantie, en hij zit daar maar, in zijn eentje. Stiekem droomt hij van zon, en zee, en strand, en anderen om mee te spelen. Zou het kunnen? Ja, natuurlijk, dan veranderen we toch gewoon de werkelijkheid. En zie daar, een blije clown.

Een grapje, dat begrijp je. Dat wordt het vaak, wanneer je twee foto's combineert tot één.

Zo plaatsten we eens een kind van deze tijd in 'de Nachtwacht' (en printten het op canvas , natuurlijk).

En zo kreeg een pasgeboren kindje een plek in het hart van een rode roos (en printten het op aluminium met witte toplaag) .

Een olifant uit een dierentuin mocht gaan wandelen in de natuur.... (en ook deze werd geprint op aluminium, maar nu geborsteld rvs)

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

 

Zie jij mogelijkheden voor twee foto's van jou? Neem gerust contact op, dan gaan wij ermee aan de slag .