Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Canvas Kan Vast

Canvas is een tijdloos fotoproduct. We begonnen ermee, inmiddels meer dan tien jaar geleden, en nog steeds rollen ze in grote aantallen van onze printers, van klein tot groot, zowel met zakelijke als privé bestemming.

De canvasfoto's hieronder hangen in de gangen en kamers van het College Hotel in Alkmaar. Lekker groot, opvallend, en strak toch? En bijzonder sfeervol. Ook iets voor jou of jouw bedrijf?

Wil je een foto bestellen op canvas, dan kies jij in de bestelprocedure

- of je de foto over de zijkant door wilt laten lopen,
- of dat je de zijkant gewoon canvas-wit wilt laten,
- of je selecteert een andere passende kleur.

Hieronder is gekozen voor een zwarte zijkant. Bij de ene foto kon het beeld doorlopen over de zijkant, bij de andere foto kozen we gezamenlijk voor een zwarte zijkant.
Vaak is het door laten lopen van de foto over de zijkant het mooist, maar soms verdwijnt er dan teveel van het beeld, waardoor het de compositie teveel aantast. Dan kies je liever voor een witte of gekleurde zijkant.

Wil je graag dat de foto aan de zijkant doorloopt, maar wil je niet dat het de compositie aantast, neem dan contact met ons op. Soms kunnen we de randen van de foto spiegelen, waardoor voor- en zijkant naturel in elkaar overlopen.