Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Een 1, 2, 3, 4, 5, of zelfs 12-luik

We krijgen vaak de vraag om een ontwerp te maken voor een meerluik. Het is altijd weer leuk om je door een foto te laten inspireren tot een mooie, passende verdeling. Het is een spel. Dat ik ook speelde met de onderstaande foto (nummer 1 in de collage).

De gedachte hierbij is: Wát als alles mogelijk is! Ik vind dat een mooie gedachte, die uitnodigt tot onderzoek,  tot denken buiten de bestaande kaders. En die daarmee gaat leiden tot iets origineels.

Soms zeggen mensen: 'Heb je niet een vast sjabloon of zo, dat wij over de foto kunnen schuiven, zodat we kunnen zien hoe het wordt?'. Ja, soms kunnen we een vaste verdeling goed toepassen, maar vaker moeten we gewoon op zoek naar iets wat net wat beter past. Het zou toch jammer zijn als je kiest voor een meerluik en later steeds denkt: 'Hmm, wel mooi, maar jammer dat....'. Daarom dus een ontwerp op maat, waarbij jij als klant, uiteraard, mee kunt kijken, mee kunt bedenken, mee kunt beslissen. Ieder heeft tenslotte zijn eigen smaak en ideeën. En wij doen uiteindelijk wat jij als klant wilt.

Kijk even mee naar onderstaande foto: Welk meerluik zou jij kiezen? Ik kies voor het laatste 12-luik. En dan zou ik het laten printen op lekker dik multiplex, of fotoblokken . Daar hou ik van. En jij?

meerluiken