Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Ik wil een foto NEERZETTEN

Wat zijn de mogelijkheden?

Vroeger zette vrijwel iedereen de kast, de vensterbank, bureaus, en planken vol met foto's in fotolijstjes. Dat kan nog steeds, is ook nog steeds leuk, maar er zijn meer mogelijkheden. In deze nieuwsbrief wat voorbeelden. Wat lijkt jou een mooi alternatief?

Een ezeltje

Dit ezeltje is gemaakt van topkwaliteit berkenhout. Het is 20cm breed en 40cm hoog. Geschikt voor alle fotoproducten. Leuk toch, voor op een bureau of brede vensterbank, maar ook zeer geschikt voor in een etalage.

Een plexiglazen voetje

Met het plexiglazen voetje plaats je fotopanelen tot en met een maximale breedte van 40 centimeter eenvoudig op iedere vlakke ondergrond.

Een houten fotoblok

Lekker hip, stoer, en met een warme uitstraling. De fotoblokken kunnen in diverse groottes worden besteld. Door de foto heen zie je lichtjes de structuur en de nerven van het hout. Kies je voor naturel, dan zie je de houten ondergrond duidelijk door de foto heen, kies je voor white-wash, dan zie je de houtstructuur zeer lichtjes doorschemeren.

Een acrylblok

Dit fotoblok geeft een unieke 3d uitstraling aan je foto. De 2 acrylaten panelen worden bij elkaar gehouden door magneten. De foto is hierdoor eenvoudig te vervangen. De acrylaten blokken zijn 10 mm dik. Hierdoor blijft de fotolijst met gemak staan.

Voor meer informatie: klik hier