Fotogeschenk scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Vaderdag 2017: Wandvullend?

Ja! Dat verdient hij! Maar welke wand?

Je hoort wel eens dat vrouwen de meeste keuzes maken in de inrichting en aankleding van het huis. Hoe zou dat dan zijn gegaan voor Moederdag? Toen de vaders moesten kiezen? Er is namelijk wel verschrikkelijk veel wanddecoratie besteld, vorige maand. Of zouden vrouwen dat ook zelf gedaan hebben? Ik weet wel: wanddecoratie komt er in mijn huis niet in zonder dat ik mee beslis Smile

In ieder geval, nu, voor Vaderdag, hebben vrouwen de vrije hand.

Wat zouden zij voor ideeën hebben... Ik zal deze vraag eens stellen op facebook .

Laat ik er nu zelf even op inzoomen.

1. De 'Vader' waar ik samen met de kinderen iets voor ga kopen is afgelopen vrijdag voetbalkampioen geworden. Het klinkt wat cliché, voetbal en mannen, maar het is toch echt zo! Ik heb met mijn camera langs de lijn gestaan, om een mooie actiefoto te schieten. Van hem, in duel met een ex-prof. Dat zal hij leuk vinden. Dat mag, wat hem betreft, vast op ware grootte aan de muur hangen. Hmm, nee, niet in de huiskamer wat mij betreft. Dit lijkt mij een mooi idee voor op de werk-wand: een actiefoto, waarop je het beste uit jezelf hebt gehaald. Dat is een prachtige motivatie, toch, om ook op je werk te excelleren? Zal ik dat voor hem maken? XXL? Wandtextiel?

2. Of stuur ik de jongens op pad met hun camera, om foto's te maken van dingen/dieren/situaties die hen aan papa doen denken. Dat lijkt me gaaf. Foto's met tekst. En dan maken we daar een collage van. Of, beter nog, we laten het printen op multiplex 18 mm . Stevige dikke stukken hout. Lekker robuust. En hangen dat kris kras, in een mooie compositie, aan de muur. Ja, dat mag in de woonkamer, wat mij betreft. Daar is het toch wel weer tijd voor iets nieuws. Niet te klein, wandvullend, inderdaad!

3. Of, ook een leuk idee: We gaan een stamboom maken, en sporen foto's op van overovergrootvader, overgrootvader, grootvader, vader zelf, en hangen daar foto's van de jongens onder - vaders-to-be. Ook op fotoblokken, lijkt me. Ik schilder er dan zelf wel een boom omheen. Goed plan. Misschien in de gang, bij de trap naar boven?

Werk aan de winkel, dat is duidelijk!

En als ik het snel beslis en bestel, kan ook ik natuurlijk gebruik maken van de verschillende kortingsacties voor vaderdag. FTGVADERDAG30 (30% korting vanaf 3 foto's) - lijkt me een heel passende, omdat ik minimaal 6 blokken ga bestellen. Ook bij mijn tweede idee.

Voor mijn eerste idee maak ik natuurlijk gebruik van XXLVADERDAG2017 (30% korting op bestellingen boven 100,00).

Ik ga het eens even overleggen met de jongens. Misschien hebben zij nog wel meer ideeën.

Welke zou jij kiezen?

 vaderdag